فکر نميکردم نوشتن چنين متني لازم باشه ولي از اونجايي که تعداي از وبلاگها همچنان سرمايه گذاران رو ترغيب به فرستادن اطلاعات به سانتريدرز ميکنن لازم ميدونم مطالبي رو در مورد اين سايت اعلام کنم :
1 - اول در مورد شرکاي جديد معرفي شده در سوييس کش گايد توضيح بدم : هيچ شرکتي به نام Asia Pacific Capital Investment Ltd. يا Sun Financial Systems وجود خارجي ندارد. ميتونيد در اين سايتها جستجو کنيد : Google ، Yahoo ، Vivisimo
2 - شرکتي به نام Sun Traders Mutual Funds در آدرس No.672, 57th Avenue, 31th Floor, New York NY وجود ندارد. نتيجه جستجو در Yahoo! Yellow Pages رو ببينيد :
Sorry, no Sun Traders Mutual Funds found in or nearby No.672,
متاسفم ، هيچ سانتريدرز ميچوال فاندزي در يا نزديک No.672, 57th Avenue, 31th Floor, New York NY پيدا نشد
3 - سايت سان تريدرز فقط بدون www داراي مجوز ديجيتال ميباشد . ميتونيد امتحان کنيد : نام سايت رو با https و با www وارد کنيد ببينيد مرورگر اينترنت شما چه پيغامي ميده : Certificate Error و به شما پيغام ميده مجوز ديجيتال با نام سايت همسان نيست
4 - اگر يک Whois از سايت سانتريدرز بگيريد متوجه ميشيد :
Created: 2006-12-06
Expires: 2008-12-06
يعني سايت در دسامبر 2006 يعني هشت ، نه ماه قبل از بسته شدن سايتهاي سوييس کش به مدت 2 سال رزرو شده و بالاي اون نوشته :
Buy Now: This domain is listed for sale with no price at Sedo
يعني سايت بدون هيچ قيمت از پيش تعيين شده اي در sedo به فروش ميرسد
5 - تا چند روز قبل اگر وارد صفحه contact ميشديد متوجه ميشديد که دو ايميل : info@suntraders.com و sales@suntraders.com به اين دو ايميل info@forex.com و sales@forex.com اشاره ميکند يعني در ظاهر همينها بود ولي در اصل به ايميلهاي فارکس اشاره ميکردند ، که الان اين دو لينک اصلاح شده
6 - سايت ادعا ميکنه که از تجارت موبايل حمايت ميکنه و داراي صفحه مخصوص wap براي استفاده از طريق GPRS هست که لينکش اينه : www.suntraders.net/mobile و جالبه که اين سايت هنوز راه اندازي نشده و Whois اون هم نشون ميده که هنوز به نام اين شرکت نيست
|
ICANN Registrar: |
DIRECT INFORMATION PVT LTD D/B/A PUBLICDOMAINREGISTRY.COM |
|
Created: |
2007-09-13 |
|
Expires: |
2008-09-13 |
|
Registrar Status: |
|
|
Name Server: |
NS1.XTRAORBIT.COM |
|
Name Server: |
NS2.XTRAORBIT.COM |
|
Whois Server: |
whois.publicdomainregistry.com |
|
ICANN Registrar: |
REGISTRATION TECHNOLOGIES, INC. |
|
Created: |
2006-12-06 |
|
Expires: |
2008-12-06 |
|
Registrar Status: |
|
|
Name Server: |
DNS3.HIVELOCITY.NET |
|
Name Server: |
DNS4.HIVELOCITY.NET |
|
Whois Server: |
whois.registrationtek.com |
7 - با کمي جستجو متوجه ميشيد که اصلا Sun Mutual Funds وجود خارجي نداره
8 - سايت سان تريدرز هيچ ديتابيسي از ما نداره ، اگر داشت تمام اين اطلاعات رو از ما نميگرفت و سوييس کش هم قبلا بارها اعلام کرده بود که به هيچ وجه اطلاعات شخصي ما رو از طريق ايميل و اس ام اس درخواست نميکنه چه برسه به مجوز سرمايه گذاري و ايميلي که اطلاعات محرمانه ما يعني پسورد ما در اون هست
9 - چرا سان تريدرز براي ما مهلت تعيين کرده مگه ما مسئول خرابي سايت و مشکلات قانوني سوييس کش بوديم که الان بايد تا يه فرصت تعيين شده اطلاعاتمون رو بهش بفرستيم. اصلا اگر اين سايت اطلاعات ما رو داشت حداقل يک ايميل به ما ميفرستاد و با دادن اطلاعاتي از ما بهمون ثابت ميکرد که شريک جديده ، اصلا ما بايد اون رو تاييد کنيم نه اون ما رو ، و جالبه که به ما ميگه اگر اطلاعاتتون غلط باشه حسابتون براي هميشه از بين ميره و حتي فرصت دوباره براي اثبات ادعاي ما نميده ، به نظر شما ميشه اطلاعات 580000 نفر رو در عرض اين چند روز جمع آوري کرد ، مگه ميشه از بين اين تعداد فقط 70 تا 80 هزار نفر بتونن ثبت نام کنن پس بقيه چي ميشن
کمي فکر کنيد
نوشته شده توسط م ر پ در Mon 12 Nov 2007 موضوع سان تریدرز | لینک ثابت
آخرین نوشته ها
حقایقی در مورد سرمایه گذاری
سوال از سازمان NFA آمریکا
حقايقی درباره swiss1948 و SMF1948 :
اخبار 29 سپتامبر از کمیسیون امنیت مالزی
اطلاعيه های دولت دومنیکا
ترجمه بخشی از اخبار کمیسیون امنیت مالزی
حقایقی در مورد Unitedfund (یونایتد فاند)
حقایقی در مورد Gulf Investment International Group
نتیجه جستجو درباره Online Capital Ltd
درباره وبلاگ

با سلام
من بعد از 18 آگوست بدلیل ضعف در ترجمه مطالب انگلیسی مربوط به سوییس کش و یا ترجمه نشدن اونها اقدام به ترجمه این متون کردم. با جستجو و تحقیقات فراوان در طی این ترجمه ها به حقایقی دست پیدا کردم که وظیفه خودم دونستم اونها رو به اطلاع همه برسونم.
مطالب ترجمه شده را به هیچ عنوان تایید یا تکذیب نمیکنم.
مطالب نوشته شده توسط خودم نتیجه تحقیقات بی طرفانه خودمه و سعی میکنم هیچ جا بدون دلیل و مدرک حرف نزنم.
م ر پ
Yahoo ID : mrp.info
Today is the first day of the rest of my life
امروز اولین روز از باقیمانده عمر من است
هشدار
این سایتها پونزی می باشند
وجود نداشتن سایتی در این لیست به منزله پونزی نبودن آن نیست
unitedfund
sunshine-empire
financerz.us
palinureinterest.com
fsginv.com
investmentltd.org
gmi-co.com
gulfmutualfund.com
ghinvestment.com
viprol.com
uroinvest.com
fxfcenter.ch
suntraders.com
swisscashguide.com
wefund.us
Swisscashbeta.biz
Swisscashbeta.com
Swisscashbeta.net
Swisscashbeta.org
Bscash.biz
Bscash.com
Bscash.net
Bscash.org
Chinaswisscash.com
Swisscash-apo.com
Swisscash25.net
Swisscash25.com
Swisscash25.biz
E-swisscash.com
Swisscash-eu.com
Swisscash-eu.net
Swisscash-eu.biz
فهرست اصلی
آرشیو موضوعی
دوستان
نوشته های پیشین
طراح قالب
POWERED BY

