تبليغاتX
اعتراض به تخلفات آشکار در انتخابات HYIP Translations & Realities
 

حقایقی در مورد Unitedfund (یونایتد فاند)

با سلام

در اين پست ميخوام يکي ديگه از هايپ هايي را که بعد از سوييس کش و براي ساکت کردن ضررکردگان آن  راه اندازي شده را بررسي کنم.

بررسي من از اين هايپ با بررسي هاي ديگه فرق ميکنه چون ليدرهاي من ، من رو در اين هايپ شيفت کردن

پس اين بار به عنوان کسي که به نوعي عضوي از يک هايپ هست صحبت ميکنم

 

اول از همه بگم که تمام مطالبي که در سايت شاه کليد (http://www.shahkilid.ir/?cat=30) در مورد اين هايپ گفته شده کاملا صحت داره

پس اول مطالب لينک بالا رو مطالعه کنيد و بعد مطالب زير رو هم بهش اضافه کنيد :

1 – در لينک بالا به تعدادي از غلطهاي املايي اشاره شده ، من به يکي ديگه اشاره ميکنم که الان اصلاح شده و ميشه گفت تمام اين ايرادات اثبات کننده ايراني بودن گردانندگان اين سايت هست

FAQ مخفف Frequently Asked Questions هست که قبلا در سايت نوشته شده بود :

Frequency Asked Questions

اختلاف اين دو لغت بسيار زياده چون اصلا جاي هم قرار نميگيرن و حتي آسياي شرقي ها هم زبان انگليسيشون اونقدر بد نيست که اين دو تا رو با هم اشتباه بگيرن

2 – به عنوان عضوي از اين هايپ بهتون ميگم که هيچ خروجي بانکي و يا خروجي به حساب ايگولد شما زده نميشه و تنها برخي وبلاگ نويسان حامي اين هايپ اين شايعه رو پخش کردن و تعدادي عکس (که حتي با برنامه نقاشي ويندوز هم ميشه درست کرد) به عنوان "رسيد پرداخت سود کمپاني" قرار دادن که به هيچ عنوان قابل استناد نيست

3 – بخش Online Support Chat به صورت دکوري در سايت قرار داره و به هيچ وجه کار نميکنه

4 – در بسياري از سايتهاي مالي براي بالا بردن امنيت از کد دومي براي انتقال مالي استفاده ميشه  و مثلا حرف سوم و ششم و دهم کد دوم شما رو درخواست ميکنه

در اين سايت هم چنين چيزي گذاشتن اما سايتي که به قول دوستان از سال 2002 داره کار ميکنه تا همين چند وقت پيش که کدنويسيش کامل نشده بود ، به دليل ضعف در کد نويسي هيچ تغييري در حروف درخواستي نميداد يعني هر بار به جاي تغيير اون به صورت رندم همون حروف قبلي رو درخواست ميکرد

و يا دو بار حرف سوم کد رو از شما درخواست ميکرد

اين مسئله اثبات ميکنه که کد نويسي اين سايت در چند ماه گذشته تکميل شده و فعاليت اون از سال 2002 دروغي بيش نيست

5 – اين هايپ هيچ شماره تلفن پشتيباني نداره . الان ديگه کوچکترين موسسات مالي هم شماره تلفن تماس دارن

6 – اگر آمار بازديد کنندگان سايت رو ديديد تعجب نکنيد :

http://www.alexa.com/data/details/traffic_details/unitedfund.net

Unitedfund.net users come from these countries:

Iran100.0%

7 – اين سايت اعضاي سابق سوييس کش رو بدون پرداخت هيچ پولي به عنوان سرمايه گذار پذيرفت

بعدها عنوان کرد که فقط 40 % سرمايه شما برگردونده ميشه و مابقي به عنوان بدهي شما پرداخت نميشه

سود اون هم که 20 % هست ، يعني ماهانه 20 % از 40 % اصل سرمايه شما به شما برگشت داده ميشه يا به عبارتي 20 % از هيچ ، چون شما هيچ پولي پرداخت نکرديد !! پس سود چي به شما داده ميشه ؟!

اين هم اثبات کننده پونزي بودن اين سايت هست

جمع بندي کلي اينکه اين سايت رو عده اي از ليدرهاي سابق سوييس کش براي ساکت نگه داشتن زيرمجموعه خودشون راه اندازي کردن و سيستم اون پونزي هست

۷ - بخشی ازمطالب سايت رو مشاهده کنيد :

21-04-2008

Attention to our valued investors, we are setting up some more services for you in the future that you can have more benefits from us. Our new services contains shopping and lottery and somethings more you will be informed soon. Wait for our new services soon

ميدونيد اسم بخش های قرمز رو چی ميزارم : امضای ايرانی بودن نويسنده مطلب

متن پيشنهادی ميتونه اين باشه :

Attention to our valued investors, We are setting up some more services for you in the future to have more benefits from us. Our new services contain  shopping and lottery and some more you will be informed soon . Our new services will be accessible soon


 

نوشته شده توسط م ر پ در Fri 18 Apr 2008 موضوع بررسی سایر هایپ ها | لینک ثابت


حقایقی در مورد Gulf Investment International Group

اول در مورد امنيت اين سايت تحقيق ميکنيم .

همانطور که مشاهده ميکنيد اين سرويس از Geo Trust خريداري شده به مدت يک سال از 28 دسامبر 2007 تا 28 دسامبر 2008

اين سرويس QuickSSL® نام دارد که جزء ارزانترين مجوزهاي ديجيتال اين شرکت به حساب مي آيد و تنها با 249 دلار قابل خريداري است و با 199 دلار قابل تمديد است .

البته اين سايت تنها با نام https://giig1982.com و بدون www داراي مجوز ديجيتال است .

سوال اين است که شرکتي که ميليون ها دلار سود (!) به سرمايه گذاران خود مي دهد توانايي خريد مجوز ديجيتال بهتر از اين را ندارد.

در منطقه آفشور باهاماس به دنبال اين شرکت جستجويي مي کنيم :

جستجويي در سايت http://www.bahamasb2b.com ميکنيم :

Bahamas Directory

OUR BAHAMAS WEB DIRECTORY helps you locate resources in Nassau, Freeport and the Family Islands. Find vacation, travel and hotel information. Search business, travel and community listings in the all island, all Bahamas directory.

Search for : Gulf Investment International Group

Error: no matching records

در دايرکتوري گوگل مربوط به باهاماس جستجويي مي کنيم : http://www.google.com/Top/Regional/Caribbean/Bahamas/Business_and_Economy

Your search - Gulf Investment International Group - did not match any documents.

 

در ضمن اگر در Google Earth هم جستجو کنيد چيزي يافت نميشود.

مشاهده ترافيک گالف در Alexa :

Gulfefund.com users come from these countries:

http://www.alexa.com/data/details/traffic_details/gulfefund.com

Iran 95.7%

Other countries 4.3%

 

Giig1982.com users come from these countries:

http://www.alexa.com/data/details/traffic_details/giig1982.com

Iran 92.9%

Other countries 7.1%

همانطور مشاهده مي کنيد بالاي 90 % بازديدکنندگان اين سايت از ايران هستند و اين نشان دهنده ماهيت واقعي اين سايت است .

به اطلاعات whois اين دو سايت نگاهي مي کنيم :

Registry Data for Gulfefund

 

ICANN Registrar:

ONLINENIC, INC.

Created:

2007-09-15

Expires:

2008-09-15

Registrar Status:

ok

Name Server:

NS1.DNS-DIY.NET (has 66,294 domains)

Name Server:

NS2.DNS-DIY.NET

Whois Server:

whois.35.com

 

Registry Data for Giig1982

 

ICANN Registrar:

ONLINENIC, INC.

Created:

2007-12-07

Expires:

2008-12-07

Registrar Status:

ok

Name Server:

NS1.GIIG1982.COM (has 1 domains)

Name Server:

NS2.GIIG1982.COM

Whois Server:

whois.35.com

 

مورد اول در 15 سپتامبر و مورد دوم در 7 دسامبر به ثبت رسيده آن هم به مدت يک سال

يکي از ايرادات بزرگ اين سايت سرمايه گذاري ، پذيرش سرمايه گذاران سابق سوييس کش بدون پرداخت پول در حد وسيع است که اثبات کننده پونزي بودن آن است .


 

نوشته شده توسط م ر پ در Fri 4 Jan 2008 موضوع بررسی سایر هایپ ها | لینک ثابت


نتیجه جستجو درباره Online Capital Ltd

در چند سايت مربوط به اطلاعات کشور اتريش  جستجويي در مورد شرکت Online Capital Ltd انجام دادم که نتايج زير را در بر داشت :

نتيجه جستجو در http://www.herold.at :

Search for : Online Capital Ltd      Where : Vienna

There are no results for the specified searchterms.

 

Search for : Online Capital            Where : Vienna

There are no results for the specified searchterms.

 

نتيجه جستجو در http://www.netaustria.com :

Your search for Online Capital Ltd returned 0 categories


 

نوشته شده توسط م ر پ در Mon 24 Dec 2007 موضوع بررسی سایر هایپ ها | لینک ثابت


حقایقی درباره GH Investment

در سايت سرمايه گذاري GRIFFIN HABITAT يعني در لينک http://www.ghinvestment.com/global/contact.htm آدرسي به عنوان آدرس شرکت درج شده که به اصرار يکي از دوستان مطالبي راجع به اين آدرس عرض مي کنم .

آدرس اينه :

Vancouver / Head Office
Suite 1800
401 West Georgia Street
Vancouver, B.C.
Canada V6B 5A1

Telephone: (1 778) 786-3642
Fax: (1 778) 786-3642

نتيجه جستجو در فهرست مشاغل ياهو مربوط به کشور کانادا را مشاهده کنيد :

No Listing for "GRIFFIN HABITAT" were found in "Suite 1800 401 West Georgia Street Vancouver, B.C. Canada V6B 5A1".

No Listing for "GRIFFIN HABITAT Investment" were found in "Suite 1800 401 West Georgia Street Vancouver, B.C. Canada V6B 5A1".

No Listing for "GH Investment" were found in "Suite 1800 401 West Georgia Street Vancouver, B.C. Canada V6B 5A1".

 نتيجه جستجو در فهرست شماره تلفن ها (BC  به مفهوم ايالت  British Columbia مي باشد که شهر ونکوور در اين ايالت واقع شده است ) :

No Listing for "7787863642" were found in "BC".

نتيجه جستجوي آدرس و کد آدرس (V6B 5A1) در Google Earth  :

 

چون اين آدرس جعلي است تنها به يک چهارراه اشاره مي کند

نکته ديگر اينکه اين سايت فاقد مجوز ديجيتال می باشد که حداقل نياز يک سايت سرمايه گذاريست

برای اينکه مطمئن شويد کد آدرس تا چه حد می تواند صحيح باشد مثالی واقعی می زنم . آدرس زير متعلق به يکی از شعب بانک Barclays در انگلستان است تنها با جستجوی کد آدرس آن Google Earth دقيقا به ساختمان آن خواهيد رسيد . کد آدرس با رنگی متفاوت نشان داده شده است .

Barclays Bank PLC
                                          
Percy street
                                          
Newcastle Upon Tyne
                                          
England
                                        
   NE1 4QL


 

نوشته شده توسط م ر پ در Fri 14 Dec 2007 موضوع بررسی سایر هایپ ها | لینک ثابت


  

Webster's Online Dictionary
with Multilingual Thesaurus Translation

     

  English      Farsi