1 . شرکتی به نام Swiss Mutual Fund وجود خارجی ندارد .(به پست قبلی مراجعه شود)
در بخش آدرس این سایت همچنان آدرسهای قدیمی سوییس کش و سوییس میچوال فاند نشون داده میشه
اولا دولت دومنیکا مدتها قبل از بسته شدن سایت رسما اعلام کرده که این شرکت در این منطقه آزاد منحل شده
ثانیا آدرس دوم هم یک آدرس مجازی قابل خریداریه که با مبلغ کمی هر کسی میتونه بخره
2 . سايتهای www.swiss1948.org و www.swiss1948.us و http://www.smf1948.com فاقد هر گونه مجوز ديجيتال برای امنيت سايت ميباشند. علی الخصوص در صفحه لاگين http://www.swiss1948.org/(S(heh5c4b0tqydtm55w2b2sgi0))/signin.aspx
همان طور که مشاهده می کنيد هيچ ارتباط کد شده ای وجود ندارد.
جالبه که حتی آرم Swisscash Secured Seal رو هم بر نداشتن که آدم مشکوک نشه
بدین معنی که تمام اطلاعات شخصی و محرمانه شما (حتی پسورد) بدون کد شدن ارسال میشه که به هیچ وجه برای یک سایت سرمایه گذاری قابل قبول نیست
3 . سايت دارای صفحه مخصوص wap برای دسترسی از طريق GPRS نميباشد در حالی که در خود سايت در مورد اين صحبت به ميان آمده است.(اين اثبات کننده کپی بودن کل متن سايت از سايت قبلی سوييس کش می باشد)
یادآوری : سایت اصلی سوییس کش چنین صفحه ای داشت
4 . هيچ نيازی به ارسال مدارک نيست در حالی اين سايت از شما مدارک ميخواهد . بنده به اطلاع همه ميرسانم که موفق به افتتاح حساب با مدارک جعلی شده ام و اين اثبات جعلی بودن اين سايت است.
جالبه که این شرکت قدر که در نیویورک دفتر داره(مثلا!) این همه ایراد گرامی پیش پا افتاده داره
این مشکلات گرامری کاملا علمیه و هر کس که دانش اون رو داشته باشه تایید میکنه
و جالبتر اینکه تمام این ایرادات گرامی در متونی هست که بعدا به متن اصلی سایت سوییس کش اضافه شده
5 . یکی از این ایرادها که نشون دهنده سواد پایین پدید آوردندگان اونه:
در نوار بالای صفحه که متنی در حال حرکت هست به جای on our schedule نوشته شده
on our shedule
6 . این دوستان یا باید کلاس زبان برن یا از یک مشاور آشنا به زبان انگلیسی بهره ببرند.
This is the only two SwissCash websites officially recognized by Swiss Mutual Fund
درستش اینه :
These are the only two SwissCash websites officially recognized by Swiss Mutual Fund
7 .مطلب زیر دو چیز دیگر رو ثابت میکنه : دروغ در مورد صفحه wap ، اشتباه گرامری
Investors may access both site through internet or mobile application
درستش اینه :
Investors may access both sites through internet or mobile application
صفحه wap هم که وجود نداره
8 .این دیگه نوبرشه کل جمله بی معنیه حالا تو کل این جمله بی معنی ایراد گرامری هم وجود داره
This will be given to you starting at November from our banking Partners
اولا در زبان انگلیسی هیچ وقت از at قبل از نام ماه استفاده نمیشه، هیچ وقت
ثانیا در ترکیب اسمی banking partners یا هر دو تا با حروف بزرگ شروع میشن یا هیچ کدام
ثالثا کل جمله اگر بخواد معنی بده میتونه چنین چیزی باشه :
According to our banking partners we will start to work on November
9 . روی تاریخ هایی که در جدول نشون داده شده بیاستید . این رو نوشته:
file:///D:/kiran/S%20M%20F/index1.html#
گویا فراموش کردن لینکی که مربوط به هاردشون هست پاک کنن
10 . اگر دقت کرده باشین پایین صفحات این سایت نوشته شده Developed by Jogja Camp
میدونید jogja یعنی چی ؟
طبق سایت wikipedia و دیکشنری American Heritage این نام شهری در کشور اندونزی هست
یعنی یک شرکت اندونزیایی برای این شرکت به اصطلاح معتبر سایت درست کرده!!
11 . مطلب بعدی اینکه اگه واقعا سوییس کش رو قبول داشتید یه نقل قولی از خود سوییس کش براتون بگم. البته قبلا اصل متن رو که در سایت خود سوییس کش بود ترجمه کرده بودم ولی متاسفانه الان اون متن رو ندارم
گفته بود به هیچ وجه اطلاعات شخصی خودتون رو به هیچ کس که خودش رو نماینده شرکت معرفی میکنه نفرستین فقط و فقط این اطلاعات رو از درون سایت و اکانت خودتون بفرستید
حالا چطور ممنکه همین سایت از ما بخواد اطلاعات شخصی و محرمانه مربوط به حساب مالی خودمون رو به سایتی که نمیشناسیم بفرستیم
اگر سویس کش بخواد برگرده یک ایمیل به ما میفرسته و بعد از تایید خودش با دادن بعضی از اطلاعات ما از ما میخواد در سایت جدید فعالیت رو شروع کنیم اگر شما چیزی غیر از این رو قبول میکنید خود دانید
نه من و نه هیچ یک از لیدرهای آسیای شرقی چنین مطلبی رو تایید نمیکنیم
12 . آمار Alexa.com چه چیزی رو ثابت میکنه؟
نگاهی به این آمار میندازیم
نوشته شده توسط م ر پ در Sun 14 Dec 2008 موضوع سوییس کش | لینک ثابت
آخرین نوشته ها
حقایقی در مورد سرمایه گذاری
سوال از سازمان NFA آمریکا
حقايقی درباره swiss1948 و SMF1948 :
اخبار 29 سپتامبر از کمیسیون امنیت مالزی
اطلاعيه های دولت دومنیکا
ترجمه بخشی از اخبار کمیسیون امنیت مالزی
حقایقی در مورد Unitedfund (یونایتد فاند)
حقایقی در مورد Gulf Investment International Group
نتیجه جستجو درباره Online Capital Ltd
درباره وبلاگ

با سلام
من بعد از 18 آگوست بدلیل ضعف در ترجمه مطالب انگلیسی مربوط به سوییس کش و یا ترجمه نشدن اونها اقدام به ترجمه این متون کردم. با جستجو و تحقیقات فراوان در طی این ترجمه ها به حقایقی دست پیدا کردم که وظیفه خودم دونستم اونها رو به اطلاع همه برسونم.
مطالب ترجمه شده را به هیچ عنوان تایید یا تکذیب نمیکنم.
مطالب نوشته شده توسط خودم نتیجه تحقیقات بی طرفانه خودمه و سعی میکنم هیچ جا بدون دلیل و مدرک حرف نزنم.
م ر پ
Yahoo ID : mrp.info
Today is the first day of the rest of my life
امروز اولین روز از باقیمانده عمر من است
هشدار
این سایتها پونزی می باشند
وجود نداشتن سایتی در این لیست به منزله پونزی نبودن آن نیست
unitedfund
sunshine-empire
financerz.us
palinureinterest.com
fsginv.com
investmentltd.org
gmi-co.com
gulfmutualfund.com
ghinvestment.com
viprol.com
uroinvest.com
fxfcenter.ch
suntraders.com
swisscashguide.com
wefund.us
Swisscashbeta.biz
Swisscashbeta.com
Swisscashbeta.net
Swisscashbeta.org
Bscash.biz
Bscash.com
Bscash.net
Bscash.org
Chinaswisscash.com
Swisscash-apo.com
Swisscash25.net
Swisscash25.com
Swisscash25.biz
E-swisscash.com
Swisscash-eu.com
Swisscash-eu.net
Swisscash-eu.biz
فهرست اصلی
آرشیو موضوعی
دوستان
نوشته های پیشین
طراح قالب
POWERED BY

